Poohlédnutí za letošním 22. ročníkem Středoškolské volejbalové ligy

Publikoval Žielinský v

Po dlouhé odmlce jsme se letos přihlásili do Středoškolské volejbalové ligy, která zahrnovala střední školy v okrese Most. Letos se této soutěže zúčastnilo celkem 8 středních škol. Hrálo se ve 2 základních skupinách po 4 účastnících v každé skupině. Jednu skupinu tvořily střední školy z Mostu a jednu skupinu z Litvínova.

Před začátkem startu soutěže jsme si určili jasný cíl. A to sice postup z 2. místa z naší skupiny, které zaručovalo boje o nejvyšší příčky… A to se nám po velkých bojích se soupeři z Litvínova nakonec povedlo až v domácím posledním zápase.

Po odehrání všech zápasů ze základních skupin a zápasů ve finálových bojích, kde jsme na nejlepší celky už neměli patřičnou výkonnost, tak končíme na krásném 3. místě… Určitě můžeme naše působení v této soutěži hodnotit z dosaženého výsledku pozitivně.

Před začátkem sezóny bychom toto umístění považovali za nemožné. Osu a převážnou část týmu tvořili hráči a hráčky hlavně z 1. a 2. ročníků. Určitě u některých jedinců se zvýšila jejich výkonnost a chuť si zahrát volejbal a poměřit své síly se soupeři. Zkusíme ještě vypilovat některé herní činnosti, které nás v některých fází hry srážely dolů a darovali jsme soupeři body zadarmo.

Všem hráčům, kteří se zapojili do jakýchkoliv zápasů a přispěli svým výkonem, děkujeme a gratulujeme k zisku 3. místa.

Sestava týmu: Miroslav Pros, Radek Tomáš, Petr Masopust, Jiří Hoffmann, Daniel Kubart, Jakub Vozdecký, Matěj Hrubý, Filip Veselý, Bára Barešová, Lenka Škarabelová, Radka Pelcová, Anna Syková

Kategorie: Úspěchy