Dnešním dnem pokračovalo okresní kolo ve fotbale

Publikoval Žielinský v

Dnešním dnem pokračovalo okresní kolo ve fotbale. Hrálo se na UMT v areálu stadionu Josefa Masopusta v Mostě. Zápasy se hrály sice za slunečného, ale velmi chladného dopoledne. Turnaj začal už před 2 dny rozehráním skupiny A, kterou tvořily 4 týmy. Naše škola byla rozlosována do skupiny B s 5 týmy. Odehráli jsme všechny zápasy vyrovnaně s bilancí 1 vítězství, 3 remíz a skórem 2:1. Ve třech ze čtyř zápasů jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme územní a herní převahu nedokázali přetavit v zisk vícero bodů. Nejtěžší byl školní tým z SPŠ Most, který nás tlačil, ale naše obrana fungovala skvěle a bezchybně. Nakonec jsme uhráli cennou bezbrankovou remízu, která stvrdila náš postup. Naše škola měla v minulosti dost skvělých fotbalistů, ale chyběl nám vždy krůček k bojům o medaile.

Po odehrání všech zápasů v naší skupině končíme na krásném 2. místě, které zaručuje postup do finálových bojů, které se uskuteční dne 16. dubna na stejném místě, jako se hrály základní skupiny. Tak držte palce. Všem hráčům děkujeme za reprezentaci školy a skvělý výsledek. Letošní rok je pro nás mimořádně úspěšný.

Dosažené výsledky:

  • Schola Humanita 0:0 SŠ Educhem
  • SŠ Educhem 1:1 SOŠ Hamr (gól: Hrubý J.)
  • SŠ Educhem 1:0 Gymnázium Most (gól: Tomáš)
  • SPŠ Most 0:0 SŠ Educhem

Sestava teamu:

Kubart (ACH3) – G, Hrubý M. (EM2), Hrubý J.(EM2), Hoffmann J.(EM2), Kubas (EM2), Tomáš (EM2), Auinger (EM3), Ferenc (EM1), Hájek (EM1), Čepek (ME1), Blažejovský (IT2), Klepač (IT2)

Kategorie: Úspěchy