Chlapci stříbrní v přespolním běhu

Publikoval Žielinský v

Dne 24. 9. 2019 se konal Memoriál Jaroslava Haušilda v přespolním běhu. Soutěž byla vypsána pro ročníky 2000 – 2004. Závodilo se už tradičně kolem vodní plochy u kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě. Tradičně se nám v rámci této soutěže daří pravidelně sbírat cenné kovy v chlapecké kategorii. Tentokrát si naši chlapci vyběhli krásné 2. místo, kdy jsme toto umístění obhájili z minulého roku. Bohužel, pro kostru teamu v přespolním běhu to byl poslední závod v této disciplíně, ale máme nadějné nižší ročníky, tak snad budeme v nastoleném trendu pokračovat.

Poskládali jsme i dívčí team. Bohužel, děvčatům se tolik nedařilo, ale prokázaly bojovného ducha a srdce, že oblékly školní reprezentační dres. Všechny odběhly své maximum, za což jim patří poděkování.

Soupiska teamu chlapci: Daniel Kubart (ACH4), Jiří Malát (ACH4), Matěj Zeleník (ACH3), Filip Blažejovský (IT3), Tomáš Kubas (EM3), Martin Lenhart (EM1)… Velké poděkování patří chlapcům Danielu Kubartovi a Jiřímu Malátovi, kteří celé čtyři roky reprezentovali v této disciplíně naši školu vždy výborně.

Soupiska teamu děvčata: Michaela Kůstova (ACH3), Barbora Barešová (OŠ2), Nela Brzoňová (ACH4), Veronika Melicharová a Nela Hrubá (ACH2), Klára Fenclová (ACH1).