Okresní kolo ve stolním tenise – 11. 10. 2018

Publikoval Žielinský v

ne 11. 10. 2018 jsme se zúčastnili okresního kola ve stolním tenise, kategorie V. studenti (ročníky 99 – 03). Turnaj se odehrál tradičně v Městské sportovní hale v Mostě. Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem 7 středních škol z okresu Most. Byli jsme rozlosováni do základní skupiny společně s SSŠMEP, VOŠ, OA, SPgŠ a SZŠ Most. Druhou skupinu tvořily celkem 4 týmy. Jako první jsme změřili síly s výběrem SSŠMEP. Tohoto soupeře jsme porazili jednoznačným poměrem 4:0. V druhém zápase jsme se utkali s celkem VOŠ, OA, SPgš a SZŠ Most. I druhý zápas jsme vyhráli jednoznačně 4:0 a postupovali jsme do další fáze turnaje s vítězstvím ve své skupině. Do té doby jsme odehráli, i s loňským rokem, 5 zápasů za sebou bez porážky.

Finálová skupina o 1. – 4. místo tvořila výběry škol SSŠMEP, Educhem, GTGM a SŠDVS. Jako první jsme změřili síly s celkem SŠDVS. Byla to krásná bitva, napínavá až do posledního míčku. Nakonec jsme prohráli nejtěsnějším způsobem 3:4. Poslední zápas nás čekal proti GTGM. Tento zápas i s menšími potížemi jsme nakonec vyhráli 4:2.

Nakonec jsme obsadili krásné 2. místo. Poslední 4 roky jsme vždy v top 2 a patříme mezi absolutní špičku v tomto sportu. Všem chlapcům děkujeme za bojovnost, pohár a reprezentaci školy.

Sestava teamu: Martin Pech©(EM2), Petr Vitiska (ACH2), Pavel Lukáš (ACH3), Vladislav Hájek (EM1).

Kategorie: Akce školy